In- en verkoop motoren en onderdelen

Wij willen dat motoren die wij gaaf vinden, (veilig) blijven rijden. Dat betekent dat wij altijd meerdere motoren in de verkoop hebben. Dit zijn motoren waar we zelf ook graag op rijden en waar we van weten dat ze veel rijplezier geven. Vaak zijn dat all- of offroadmotoren, soms ook oldtimers. En ook altijd wel enkele zeer betaalbare motoren om het hele jaar door op te kunnen rijden.

Bekijk onze occasions

Uiteraard worden de motoren door Freek nagelopen en technisch gecheckt. Meestal is een kleine beurt gegeven, en – m.u.v. de budgetmotoren of de ‘zo-mee-neem-prijzen’ – kunnen slijtagedelen zoals banden, ketting en tandwielen, bij normaal gebruik altijd minimaal nog een seizoen mee.

Eerlijke verkoopinformatie en geen afleverkosten

Belangrijke waarden bij Van Balen Motoren zijn kwaliteit, klanttevredenheid en eerlijke communicatie. Wij houden zelf niet van onduidelijke meerkosten of andere onaangename verrassingen. Dat doen we onze klanten dan ook niet aan. Bij ons zie je wat de motor jou kost. Er zijn geen afleverkosten of andere bijkomende kosten. We vertellen wat de pluspunten van een motor zijn, en welke eventuele minpunten er zijn. Het gaat om gebruikte motoren, je kunt nooit alles zeker weten, maar wat wij professioneel kunnen inschatten laten we jou ook weten. Dat is eerlijk en helder communiceren, toch?

Klik hier voor de motoren en onderdelen die we momenteel te koop hebben.

Het inruilen van je motor, lopend of niet lopend? Dat kan ook. Het liefst ruilen wij all- of offroad-motoren of oldtimers in, omdat daar vooral de belangstelling van onze klanten ligt. Uiteraard beoordelen wij ook de technische staat van de in te ruilen motor. Mail ons zoveel mogelijk gegevens door van jouw motor en maak een afspraak om met je motor langs te komen om erover door te praten.

Al onze occasions bekijken