Ervaringen van klanten

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 5,00 van 5 op basis van 6 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Mathijs Suidman, 16-07-2021 18:46
Ik heb de motor van mijn boot een service beurt laten geven door Freek. Ik ben 100 procent tevreden. Freek is een echte vakman. Weet waar hij over praat en de klant weet waar hij aan toe is. Hij laat je live meekijken via filmpjes. Deze manier van werken was voor mij nieuw maar ontzettend prettig. Ga zo door!
 - Geschreven door Eli, 21-12-2021 12:27
Freek heeft het onderhoud aan mijn motor gedaan. Zeer goed werk van deze gepassioneerde professional! Freek is erg klantvriendelijk en vertelde tussendoor wat hij ging doen en legde mij verschillende dingen over mijn motor uit! Gaaf! Ik ben goed geholpen en zeer tevreden, echt een aanrader!
 - Geschreven door Roel Venema, 15-01-2022 18:33
Nadat ik mijn Ducati 750 van een reguliere onderhoudsbeurt had terug gekregen liep de motor zeer beroerd, nadat ik de motor nogmaals had teruggebracht en terug had gekregen, werd het nog beroerder. Freek heeft met veel kennis, geduld en toewijding de motor weer opgelapt en deze loopt nu als een zonnetje, echt vakwerk. Ik ben zeer tevreden en raad en ieder deze vakman aan 👍👍👍👍
 - Geschreven door Roel Venema, 15-01-2022 18:34
Nadat ik mijn Ducati 750 van een reguliere onderhoudsbeurt had terug gekregen liep de motor zeer beroerd, nadat ik de motor nogmaals had teruggebracht en terug had gekregen, werd het nog beroerder. Freek heeft met veel kennis, geduld en toewijding de motor weer opgelapt en deze loopt nu als een zonnetje, echt vakwerk. Ik ben zeer tevreden en raad en ieder deze vakman aan 👍👍👍👍
 - Geschreven door Pascal Binneweg, 19-02-2022 09:41
Freek van Balen is een heel goede monteur met een bult ervaring. Hij denk met je mee , , geeft heel veel goede adviezen en werkt erg nauwkeurig. Verder is hij en heel transparant over de kosten. Een man een man een woord een woord. Pascal Binneweg
 - Geschreven door Sven, 12-07-2022 17:58
Fijne motorzaak voor onderhoud of advies, Zeer vriendelijk personeel en denken met je mee. Kom zeker terug!!!